Wouter Hoeffnagel - 21 augustus 2015

Rackspace introduceert Managed Cloud voor Adobe Experience Manager

Managed cloud provider Rackspace breidt zijn digital support-aanbod uit met Managed Cloud for Adobe Experience Manager (AEM). AEM is een uitgebreide content management-oplossing voor het bouwen van websites, mobiele apps en formulieren waarmee marketing-content en -materiaal beheerd kunnen worden. Dankzij Managed Cloud for AEM kunnen marketing-professionals en de technologieteams die hen ondersteunen tijd besparen bij de inzet, upgrades en introductie van grote campagnes in AEM. Ze krijgen tevens toegang tot 24x7 ondersteuning, onderhoud en monitoring van hun AEM-omgeving.

Het Managed Cloud for AEM-aanbod omvat:

  • AEM Specialized Managed Support: Biedt 24x7x365 Fanatical Support en best practices van AEM-specialisten bij Rackspace, waardoor klanten zich niet meer bezig hoeven te houden met het beheer van hun AEM-omgeving maar juist kunnen focussen op hun core business.
  • Snelle inzet: Zorgt voor significant snellere implementatie van nieuwe versies. Dit aanbod reduceert de benodigde tijd voor het inzetten van een nieuwe AEM-omgeving door het klonen van een bestaande omgeving of het creëren van een nieuwe omgeving op basis van een set voor AEM geoptimaliseerde voorgedefinieerde en geteste cloud-architecturen.
  • Monitoring: Monitort de gezondheid van de omgeving en biedt onderhoud, patches en updates om downtime en vertraging te minimaliseren.

Breed managed platform
“Veel gebruikers van marketing- en web content-software willen niet locked in geraken in het verticaal geïntegreerde platform van een aanbieder”, zegt Alan Pelz-Sharpe. research director voor SaaS Business Applications bij 451 Research. “Een strategie met een breed managed platform is iets dat we sterk aanbevelen.”

Rackspace is voornemens Managed Cloud for AEM vanaf oktober 2015 breed beschikbaar te maken voor klanten in de VS.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!