Xillio breidt uit in personeel

25-08-2015 | door: Witold Kepinski

Xillio breidt uit in personeel

Xillio, ontwikkelaar van het Xill Development Platform, een toolbox voor contentmigraties, heeft Maurice Bakker aangenomen als Senior Consultant, Bas van der Poel als Sales Manager, John Stam als Delivery Manager en Paul van der Zandt als Head of software development.

Xillio wil volgens ceo Rikkert Engels met zijn softwareplatform een internationale leverancier zijn van migratieoplossingen, waarin ook onderdelen als content analyse, classificatie en deduplicatie belangrijke toepassingen zijn. De personele uitbreiding past dan ook binnen de doelstelling om de nationale en internationale expansie te versnellen.

Dankzij de sterke nationale en internationale belangstelling voor de producten van Xillio B.V. is een volgende stap gezet in de versterking van het medewerkersbestand:

Maurice Bakker was international Support manager bij TradeTracker en ECM-consultant bij Unisys, wordt Senior Consultant

Bas van der Poel, eerder verantwoordelijk voor Sales SAP & OpenText StreamServe bij Sogeti Nederland, wordt als Sales Manager commercieel verantwoordelijk voor verkoopgroei van Xillio ECM-migratieoplossingen via het directe kanaal en de strategische partners van Xillio

John Stam was als people manager onder andere verantwoordelijk voor de loopbaanbegeleiding van de Capgemini consultants van de Divisie ’Business Information Management’ en wordt nu Delivery Manager bij Xillio

Paul van der Zandt, wordt Head of software development en was informatie- en softwarearchitect bij Capgemini

Terug naar nieuws overzicht