Witold Kepinski - 27 augustus 2015

Honeywell verbetert Digital Video Manager (DVM)

Honeywell heeft zijn Digital Video Manager (DVM) verbeterd heeft. De nieuwste versie, DVM R600, stelt organisaties in staat hun beveiligingssysteem efficiënter te beheren dankzij de uitgebreide mobiele mogelijkheden en stembediening. Ook kunnen ze hun bedrijfsrisico verlagen doordat het systeem de huidige IT-platformen ondersteunt, zo beweert Honeyell.

De belangrijkste updates aan DVM omvatten een verbeterde toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem, waardoor gebruikers sneller en efficiënter kunnen reageren. Beveiligingsmedewerkers hebben nu bijvoorbeeld vanaf één mobiel toestel toegang tot HD-video met een maximale beeldsnelheid, wat doorlopende bewaking vanaf bijna elke locatie mogelijk maakt. Gebruikers kunnen DVM ook met hun stem aansturen, om op een eenvoudigere manier meerdere camerabeelden te beheren en vrijwel in real time systeemupdates op te vragen.

“Als er sprake is van een incident, telt elke seconde voor een organisatie. En bij een eventuele dreiging moet beveiligingspersoneel direct kunnen ingrijpen", vertelt John Rajchert, directeur van Honeywell Building Solutions. "Deze nieuwste update helpt gebruikers om ongeacht hun locatie incidenten snel te identificeren en aan te pakken. Of ze nu op een centrale werkplek zitten of aan de andere kant van een campus met een smartphone, ze kunnen de impact van problemen op de bedrijfsveiligheid- en continuïteit minimaliseren."

Naast een verbeterde gebruikerservaring bevordert DVM R600 ook IT-integratie en compliance, dankzij ondersteuning van de huidige besturingssystemen en databases van Microsoft, waaronder Windows Server 2012, Windows 8.1, Internet Explorer 11 en SQL Server 2014 (Windows Server 2003 wordt niet aangeraden, omdat beveiligingssystemen die op dit platform draaien gevoelig kunnen zijn voor inbreuken doordat Microsoft het zoals vermeld niet meer ondersteunt en geen updates meer levert). Bovendien biedt DVM R600 klanten de mogelijkheid om meerdere back-upservers te implementeren en op een intelligente manier te groeperen, om de robuustheid van het systeem te verbeteren en zo storingen van bewakingssystemen te helpen voorkomen, aldus Honeywell.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!