Redactie - 27 augustus 2015

it-sa 2015

Voor de it-sa 2015 biedt de organisator, de NürnbergMesse, twee behulpzame planningstools aan voor het beursbezoek van 6 t/m 8 oktober. Dankzij de praktische weergave op de website en app, verloopt de voorbereiding van de IT-beveiligingsbeurs met begeleidend congres heel soepel.

 Op de website staat het hele bijprogramma als uitvoerige overzichtsweergave ter beschikking. Individuele voordrachten van exposanten en congresthema’s kunnen daarmee worden genoteerd, bij anderen worden aanbevolen en direct in de eigen digitale kalender worden overgenomen.

De planningshulp is op te vragen via: www.it-sa.de/programme

 

Met de app betreffende de it-sa 2015 is naast de mobiele website, voor de eerste keer een praktische helper beschikbaar voor smartphone en tablet. Via een volle tekst zoekopdracht vindt de app exposanten en producten. De zoekresultaten kunnen als notitielijst worden opgeslagen en in het hallenoverzicht worden getoond.

De app is voor iOS en Android-apparaten beschikbaar: www.it-sa.de/app

 it-sa biedt veelvuldige informatiemogelijkheden

De it-sa blijft verder op groeikoers: voor het branche-evenement hebben zich op dit moment rond 390 exposanten aangemeld. Vier speciale gedeeltes bundelen aanbieders op het gebied van infrastructuur van datacenters en ‘Identity and Access Management’, evenals startende bedrijven en universiteiten en hogescholen. In drie open forums verstrekken experts informatie over technische ontwikkelingen en management-trends in IT-beveiliging, bijvoorbeeld ‘Mobile Security’, SaaS-oplossingen of ‘Advanced Persistant Threats’, evenals beveiligingsconcepten en wettelijke randvoorwaarden. Het congresprogramma Congress@it-sa is een goede dwarsdoorsnede van actuele onderwerpen voor besluitvormers en vaklieden op het gebied van IT-beveiliging.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!