Witold Kepinski - 01 september 2015

Fortinet introduceert cloudbeheerde wifi-oplossing

Fortinet leverancier van cyberbeveiliging, kondigt vernieuwingen aan in het cloudgebaseerde beheersysteem FortiCloud en een nieuwe reeks cloudbeheerde draadloze toegangspunten (wireless access points, AP's).

De toegangspunten uit de FortiAP-S-reeks zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals intrusion prevention, webfiltering, rouge AP-detection, antivirus, fijnmazige applicatiecontroles, die allemaal direct op het toegangspunt werken. Deze functies worden ondersteund door het onderzoek van FortiGuard Labs naar cyberbedreigingen. Dit zorgt ervoor dat elke FortiAP-S direct beschermd is tegen de allernieuwste geavanceerde aanvallen, aldus Theo Schutte (foto), country manager Fortinet Nederland: “De nieuwe FortiAP-S-reeks combineert de flexibiliteit van cloudbeheer met de nieuwste generatie draadloze toegangspunten en de bewezen beveiliging van FortiGuard Labs in een veilige draadloze architectuur voor grootzakelijke netwerktoegang. We kunnen nu specifieke beleidsregels en updates voor mobiele apparaten direct op het toegangspunt toepassen, zoals applicatiecontrole en virusscanning. Dat geeft onze klanten een extra verdedigingslinie voor de bescherming van BYOD-apparaten.”

Beschikbaarheid
De FortiAP-S-reeks draadloze toegangspunten en de verbeteringen aan FortiCloud draadloze beveiliging zijn per direct beschikbaar. Neem voor prijzen en informatie contact op met een geautoriseerde verkooppartner van Fortinet. 

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!