01-09-2015 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Dutch IT Society Event live op Periscope

Het Dutch IT Society Event is vanmiddag live te volgen via Periscope. Op diverse momenten, en in ieder geval tijdens een belangrijke aankondiging om 1630 uur, zal dit exclusieve evenement te volgen zijn via het twitteraccount van hoofdredacteur Executive People Marco van der Hoeven, @MarcovdH.

Op kasteel Cammingha komt de Nederlandse IT-industrie samen om over ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op voortzetting van het succesvolle eerste halfjaar. CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers en distributeurs kunnen tijdens een culinaire beleving met elkaar in ongedwongen sfeer netwerken.

“Het doel van dit event is om de hele keten bij elkaar te brengen. Vooral de vrijblijvende sfeer staat hierbij centraal. Er zijn al veel evenementen in onze branche die een druk programma hanteren, hier hoeft een keer niks. Kortom, in een ontspannen sfeer netwerken, want tenslotte moeten we het toch samen doen”, aldus Marco van der Hoeven en Witold Kepinski (hoofdredacteur Dutch IT-channel).

Terug naar nieuws overzicht