Appsense benoemt Koemar Dharamsingh tot Country Manager Benelux
03-09-2015 | door: Witold Kepinski

Appsense benoemt Koemar Dharamsingh tot Country Manager Benelux

AppSense, leverancier van user environment oplossingen, kondigt  aan dat Koemar Dharamsingh is aangesteld als Country Manager voor de Benelux. In deze rol is hij binnen AppSense Benelux op commercieel en operationeel gebied eindverantwoordelijk.

Koemar Dharamsingh neemt veel ervaring mee naar AppSense en zal verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen van de marktpositie. Daarnaast zal hij zich ook bezig houden met het lanceren van nieuwe oplossingen die klanten in staat stelt hun werkplekken beter te beheren. Dharamsingh was tot voor kort ruim zes jaar Regional Sales Director Benelux bij het security bedrijf Websense. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het sluiten van complexe deals in de Benelux. Eerder werkte hij als Sales Manager Benelux bij Arbor Networks.

“Ik geloof sterk in de innovatieve visie van AppSense en streef naar verdere groei binnen de Benelux,” aldus Koemar Dharamsingh, Country Manager bij AppSense. “Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze partners en ons enthousiaste team van specialisten nog meer marktaandeel te winnen.”

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software