Axis Communications pakt groots uit tijdens SSA 2015
03-09-2015 | door: Witold Kepinski

Axis Communications pakt groots uit tijdens SSA 2015

Axis Communications zal ook dit jaar aanwezig zijn op de beurs Safety & Security Amsterdam. Tijdens de beurs zal Axis nieuwe technologieën en oplossingen presenteren die inspelen op de behoefte van de markt. Axis doet dat op een ruime stand (standnummer 08.119) samen met zijn partners SeeTec, IDODI en IPS Intelligent Video Analytics.

MKB & toegangscontrole

Axis legt de focus dit jaar o.a. op oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf en voor fysieke toegangscontrole. Alle producten, waaronder de AXIS Q61 PTZ Dome netwerkcamera, de AXIS C3003-E netwerkluidspreker en AXIS’ Zipstream-technologie, zijn werkend te zien en er zal een groot aantal experts aanwezig zijn om demo’s te geven. Regional Director Europe Edwin Roobol, Manager Business Development Middle Europe Edwin Beerentemfel en Business Development Manager A&E Epko van Nisselrooij zullen aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen over het bedrijf en zijn visie op de markt. 

Presentaties: trends in cameratechnologie, oplossingen voor retailers en smart cities

Ook buiten de Axis-stand is het bedrijf vertegenwoordigd door middel van diverse dagelijkse presentaties in het InnovationLAB en het Solutions Theatre, o.a. over hoe netwerkvideo voor méér kansen en minder bedreigingen in de retail kan zorgen en waarom het beter toeven is in veilige steden die óók slim zijn. 

SSA Awards 2015

Elke twee jaar worden tijdens Safety & Security Amsterdam de SSA Awards uitgereikt aan bedrijven of projecten in de beveiligings- en (brand-)veiligheidsbranche die vernieuwende producten in de markt hebben gezet. Axis is dit jaar genomineerd met twee producten:

De AXIS Q61 E-Series (foto), de nieuwe PTZ Dome netwerkcamera voor video surveillance.

De revolutionaire SmokeCatcher-technologie voor Axis-camera’s, die voorziet in een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor indoor rookdetectie. 

Een onafhankelijke jury maakt de winnaars bekend op de eerste beursdag van SSA. Alle nominaties zijn op de beursvloer te bekijken in het SSA InnovationLAB

 

Terug naar nieuws overzicht
Security