Redactie - 04 september 2015

Nextel sponsort Supercar Challenge

Het Nextel Partner Event 2015 komt eraan. Op donderdag 17 september laat de distributeur die bruggen bouwt tussen IT en telecom niet alleen zien wat Nextel nú te bieden heeft, maar vooral ook wat er aan technologie aankomt in de (nabije) toekomst. Als extraatje heeft Nextel voor bezoekers gratis VIP-kaarten gereserveerd voor de Supercar Challenge op 17 oktober in Assen, waar de grote Formido finaleraces plaatsvinden.

Het thema van de partnerdag is 'Klaar voor de Toekomst'. Nextel wil laten zien met welke innovaties Nextels leveranciers momenteel bezig zijn en welke oplossingen in de pipeline zitten. Nextel wil vooral laten zien hoe technologieën en oplossingen op het gebied van IT en telecom op de middellange en lange termijn naar elkaar toe groeien.

Er zijn plenaire presentaties door Ed Jans en Jeff Scipio van Nextel. In 'parallelsessies' presenteren Nextels leveranciers Alcatel-Lucent Enterprise, NEC, Aerohive en Awingu hun oplossingen. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers op de partnerdag een test flight maken met een drone. Aan het einde van de dag kunnen deelnemers bovendien een drone winnen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar; inschrijven kan via http://www.partner-event.nl/nl-nl/aanmelden.aspx.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!