Scansource benoemt Ian Vickerage tot President ScanSource Communications in Europa
04-09-2015 | door: Witold Kepinski

Scansource benoemt Ian Vickerage tot President ScanSource Communications in Europa

ScanSource, een value-added-distributeur van gespecialiseerde technologieproducten, meldt zijn managementstructuur voor zijn businessunits Communications en POS & Barcode verbeterd om de groei van het bedrijf verder te ondersteunen, en om tegelijkertijd optimaal gebruik te maken van zijn managementteam.

Ian Vickerage (foto) is benoemd tot President van ScanSource Communications in Europa. Hij zal leiding geven aan alle Europese activiteiten van de businessunit Communications. Vickerage was hiervoor Managing Director van Imago, een Europese value-added-distributeur van apparatuur en diensten voor video- en voicecommunicatie. Vickerage is zelf de oprichter van Imago, dat in 2014 werd overgenomen door ScanSource. Imago groeide onder hem uit tot de beste value-added-distributeur van video- en voicediensten in Europa. Vickerage is ook Managing Director van Imago ScanSource.

Rudy De Meirsman behoudt zijn functie als Managing Director van ScanSource Communications. De Meirsman is Managing Director sinds 2013 en zal de strategische koers voor de businessunit Communications in Europa blijven bepalen.

Maurice Van Rijn is benoemd tot President van ScanSource POS & Barcode in Europa. Hier zal hij de strategische koers blijven bepalen voor de Europese POS & Barcode-activiteiten van het bedrijf. Van Rijn is sinds 2002 in dienst bij ScanSource en was het meest recent actief als Managing Director van ScanSource POS & Barcode in Europa. Daarvoor was hij Sales Director voor het bedrijf. Van Rijn heeft een essentiële rol gespeeld bij de aanhoudende groei van het bedrijf in Europa.

WK

Terug naar nieuws overzicht