Redactie - 05 september 2015

Arrow Mobility Event

IT-distributeur Arrow organiseert het Arrow Mobility Event met als thema 'De werkplek van morgen'. Dit evenement vindt op 14 oktober in Inn Style bij Maarssen. Hierbij zijn presentaties van Aruba Networks, Citrix, Check Point en SafeNet. Inschrijven kan hier.

Dat de mobiliteit van werknemers een prominente positie op de zakelijke agenda heeft verworven, is voor veel bedrijven een regelrechte uitdaging. Immers, de vaste, bekabelde en veilige werkplek op kantoor maakt steeds meer plaats voor gebruikers van verschillende mobile devices.

Het is inherent aan deze ontwikkeling dat WiFi gebruik zich ook tot buiten het zakelijke netwerk heeft uitgebreid. Daarbij is het zo goed als algemeen geaccepteerd dat zakelijke devices ook privé gebruikt mogen worden en zijn zakelijke applicaties toegankelijk vanaf een privé device.

De flexibiliteit heeft haar intrede gedaan en is sterk groeiend!

Met diverse sales en technische sessies beogen wij u in staat te stellen om uw klanten te kunnen adviseren over de uitdaging van vandaag.

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een volledig programma. Naast onze belangstelling voor uw vragen, zullen tenminste de volgende aspecten worden toegelicht;

- Mobiliteit: De trend

- Inrichting van mobiele infrastructuur

- Beheer van mobile devices en mobile applicaties

- Onderscheid tussen zakelijk en privé gebruik van mobile devices

- Controle op toegang tot een bedrijfsnetwerk vanaf mobiele devices

- Omgaan met steeds veranderende security bedreigingen

Inschrijven kan hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!