Witold Kepinski - 07 september 2015

Sligro kiest voor SecureLink SecurePROTECT

Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven en heeft meer dan 200 vestigingen. Deze 200 vestigingen worden beheerd door de 50 teamleden van de Infrastructuur & Services afdeling. “Een aanzienlijk aandeel in de omzet wordt behaald via online kanalen. Dat betekent ook dat onze infrastructuur écht goed moet zijn,” vertelt Jeroen van Dijk, IT Operations Manager.

Omdat het aantal security incidenten enorm groeit en ook de toegepaste technieken van de aanvallers steeds geavanceerder worden vereist het detecteren/stoppen van een doelgerichte aanval een continue infrastructuur monitoring. Dit betekent een team van specialisten, processen en tooling welke 7x24x365 monitoring en analyse doet.

“Onze IT afdeling is niet 24 uur per dag bemand. Buiten kantoortijden is deze voorzien van een consignatiedienst, versterkt door de Managed Security Service van SecureLink; SecurePROTECT. Wij hebben vooral generalisten in dienst, wij denken ketenbreed, SecureLink kan ons specifiek adviseren. Dit doen wij op basis van vertrouwen,” aldus Van Dijk.

SecurePROTECT is een modulaire managed security service welke erin voorziet dat de security infrastructuur op afstand gemonitord wordt en op niveau blijft. De dienst omvat zowel Network Operations Center (NOC) als advanced Security Operations Center (SOC) services.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!