Cloudian HyperStore is gecertificeerd voor compatibiliteit met Cisco UCS rack servers
08-09-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cloudian HyperStore is gecertificeerd voor compatibiliteit met Cisco UCS rack servers

De Cloudian softwareoplossing HyperStore is gecertificeerd voor compatibiliteit met de rack servers Cisco UCS C240 M4 en Cisco UCS C3160 M4. Cloudian heeft daarnaast de status van Preferred Solution Partner verkregen binnen het Cisco Solution Partner Program.

De Cisco Internet of Everything (IoE) oplossingen blijft mensen, processen, data en ‘dingen’ samenbrengen die de relevantie van netwerkverbindingen vergroten, aldus Cloudian. Als lid van het Cisco Solution Partner Program is Cloudian in staat om snel oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die de mogelijkheden, de prestaties en het beheer van netwerken verbeteren, zodat organisaties meer waarde uit IoE kunnen halen.

Cloudian HyperStore biedt in combinatie met de rack servers Cisco UCS C240 M4 en Cisco UCS C3160 M4 met Red Hat Enterprise Linux een uitmuntende prijs/prestatie-verhouding. Cloudian heeft daarnaast samen met Cisco nieuwe referentiearchitecturen ontwikkeld die kunnen worden ingezet voor diverse gebruiksscenario’s. Voorbeelden zijn het bestandsynchronisatie en -uitwisseling, een betere samenwerking tussen verschillende fysieke vestigingen, back-ups en archivering van bestanden, gegevensopslag in private clouds, secondaire opslag voor Citrix’ CloudPlatform en OpenStack en het analyseren van big data.

Via het Cisco Solution Partner Program, dat deel uitmaakt van het Cisco Partner Ecosystem, bundelt Cisco zijn krachten met onafhankelijke hardware- en softwareleveranciers om gezamenlijke klanten te voorzien van geïntegreerde oplossingen. Als Preferred Solution Partner heeft Cloudian een certificering behaald voor compatibiliteit met meerdere oplossingen van Cisco en is het in staat om klanten 24/7 ondersteuning bieden. Meer informatie over Cloudian is beschikbaar op https://marketplace.cisco.com/catalog/products/4101.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud