Redactie - 08 september 2015

HP introduceert nieuwe HP ENVY, OfficeJet en DeskJet printers

HP kondigt de nieuwe HP ENVY, OfficeJet en DeskJet printers aan. Deze printers bieden volgens HP Nederland de laatste mobiele printoplossingen voor een gemakkelijkemanier van printen direct vanaf smartphone of tablet.

De nieuwe printers combineren HP’s laser printkwaliteit met printsnelheid voor eeen betere printervaring in huis. De ENVY All-in-one printers zijn geschikt voor creatieve projecten, hobby’s en zakelijke documenten doordat zij lab-kwaliteit foto’s, documenten, en creatieve content printen in exceptionele kwaliteit. Gecombineerd met de Advanced home office functionaliteiten van de OfficeJet en het gebruiksgemak van de DeskJet All-in-one printers, heeft HP de printoplossing voor ieders wens.

HP ENVY 4520 All-in-One Printer

HP ENVY 4520 is een betaalbare alles-in-één printer voor huishoudens waar men veel online is. Geef snel en eenvoudig opdrachten aan de printer vanaf je smartphone of tablet.(1) Gebruikers kunnen deze ruimtebesparende printer in elke kamer van het huis plaatsen om zo draadloos hoge kwaliteit foto’s en documenten te printen in een paar eenvoudige stappen.

HP ENVY 5540 e-All-in-One Printer

De HP ENVY 5540 e-All-in-One biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om te printen vanaf smartphone of tablet.(1) De nieuwe HP ENVY printer is in vijf minuten geïnstalleerd. Het apparaat biedt de flexibiliteit om vanaf elke smartphone of tablet te printen, zonder de aanwezigheid van een router of een lokaal draadloos netwerk.(1) De printer leent zich ook voor scans en kopieën en geeft toegang tot internet via het touchscreen met kleur.

HP OfficeJet 4650 All-in-one

De HP OfficeJet 4650 All-in-one printer beschikt over HP’s mobiele Out-of-box (mOOBE) Experience, de gemakkelijkste manier om draadloos te printen vanaf je smartphone of tablet. Deze printer is uitgerust met een Auto deploy papierlade, een aanrakingsgevoelige display en biedt hogere printsnelheden.

HP DeskJet 3630 All-in-one

De HP DeskJet 3630 is een betaalbare, handzame all-in-one printer met draadloze print, scan en kopie-functies. De DeskJet 3630 printer is ontworpen voor thuisgebruik en heeft een compact, wit design dat iedere inrichting siert.

Prijzen en beschikbaarheid

· De HP ENVY 4520 All-in-One printer wordt in september in Nederland verwacht voor een adviesprijs van €79

· De HP ENVY 5540 e-All-in-One Printer wordt in september in Nederland verwacht voor een adviesprijs van €109

· De HP OfficeJet 4650 All-in-One printer wordt in september in Nederland verwacht voor een adviesprijs van €109

· De HP DeskJet 3630 All-in-One printer wordt in september in Nederland verwacht voor een adviesprijs van €59

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!