Redactie - 11 september 2015

ESET Security Days

ESET Security Days image

Wereldwijd organiseert ESET Security Days en woensdag 7 oktober doen zij Nederland aan. Graag nodig ik je uit om deze dag bij te wonen.

Met deze Security Days wil ESET een platform bieden waar verschillende partijen hun visie geven op de problemen en oplossingen rondom cybercrime. Het is dus een evenement zonder commerciële insteek. Juist omdat het belangrijk is dat organisaties samenwerken om deze problemen aan te pakken.

Er zijn verschillende presentaties en demonstraties bij te wonen met een focus op trends in technologie en bedreigingen op het gebied van informatiebeveiliging. 

Zo zal Pim Volkert van Fox-IT het hebben over cyber espionage en forensic research. 

Marcel de Kock van Essent geeft antwoord op de vraag 'Hoeveel controle heb ik over mijn IT omgeving bij een incident?'. Hoe maak je dit inzichtelijk en waar richt je je de aandacht op?

En Righard Zwienenberg van ESET heeft het over het opschonen van het Windows Ecosysteem. Potentially Unwanted Applications zijn voor zowel de zakelijke als thuisgebruikers een probleem. Additionele software waar je niet om gevraagd hebt, die toch geïnstalleerd wordt en waar je niet vanaf komt. Righard brengt het probleem en de mogelijke oplossing in beeld.

Het complete programma en een overzicht van de presentaties vind je hier: http://www.esetsecuritydays.com/nl/programma/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!