Leo de Gelder wordt general manager Comsoft direct Nederland
09-09-2015 | door: Witold Kepinski

Leo de Gelder wordt general manager Comsoft direct Nederland

Leo de Gelder is per 1 oktober 2015 benoemd tot general manager bij licensing solutions partner Comsoft direct Nederland. De Gelder is afkomstig van Microsoft Nederland, waar hij verschillende managementfuncties vervulde op het gebied van partnersales.

De Gelder heeft jarenlange ervaring in softwareverkoop. Hij startte zijn loopbaan bij Centric en werkte daarna bij DDInformatica en iSOFT Nederland. Hij trad in 2005 in dienst bij Microsoft, waar hij de afgelopen jaren actief was als Partner Sales Executive voor een groep channelpartners.

De Gelder meldt in een persbericht: "Comsoft direct is een grote speler op het gebied van licenties, cloudtechnologie en software asset management. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren in te zetten om de sterke positie van Comsoft direct in Nederland verder uit te bouwen. Mede doordat Comsoft onderdeel is van Bechtle AG, met bedrijven als Bechtle direct, ARP en Buyitdirect.com verwacht ik enorme synergievoordelen te kunnen behalen om met onze partners invulling te geven aan het motto ‘best-in-class platforms and productivity services for a mobile-first, cloud-first world’. Het bedrijf heeft ruim dertig jaar ervaring in IT en is in staat om klanten volledig te ontzorgen op dit gebied.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software