Witold Kepinski - 10 september 2015

Lancom stelt DCB aan als distributeur Benelux

LANCOM Systems, een Duitse producent van netwerkoplossingen, stelt value-added distributeur DCB aan voor de Benelux.

DCB neemt het volledige scala aan LANCOM-producten op in zijn portfolio. Dit omvat de VPN-routers die gecertificeerd zijn door het Duitse federale bureau voor informatiebeveiliging en voldoen aan de Common Criteria, de standaard VPN- en draadloze LAN-producten, de switches en de Electronic Shelf Label-oplossingen (ESL).

Peter Hoekstra (foto), Director of International Sales bij LANCOM Systems, benadrukt de kansen die deze samenwerking biedt. “DCB heeft een uitstekende reputatie in de branche met jarenlange ervaring in IT-beveiliging. Het bedrijf heeft uitstekende referenties en contacten. De samenwerking met DCB is een nieuwe stap in het versterken van onze positie in de groeiende Europese IT-beveiligingsmarkt en het gezamenlijk positioneren als IT-beveiligingsspecialisten.”

Dick Gehéniau, Managing Director van DCB Nederland, is ook enthousiast over de samenwerking. “Wij kozen voor de LANCOM-beveiligingsoplossingen vanwege de hoge kwaliteit van andere Duitse IT-beveiligingsproducten en de positieve ervaringen de we daarmee hadden. Op het gebied van WLAN vertrouwen we exclusief op de producten van LANCOM. De hoge kwaliteit en de complete productreeks zijn een uitstekende aanvulling op ons aanbod en dat stelt partners in staat om klanten betrouwbare allround-oplossingen te bieden voor draadloos LAN en vestigingsconnectiviteit. Daarnaast hebben klanten in het bijzonder belangstelling voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Wireless E-Paper. Met LANCOM kunnen we vertrouwen op Duitse kwaliteit en inspelen op de eisen van hoogwaardige en veilige netwerkoplossingen.”

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!