Palo Alto Networks stelt Greg Day als VP en CSO EMEA
10-09-2015

Palo Alto Networks stelt Greg Day als VP en CSO EMEA

Palo Alto Networks heeft Greg Day is aangesteld als vice president en regional chief security officer (CSO) voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Day, die gaat werken vanuit Londen, zal toezicht houden op de regionale operationele security-activiteiten van Palo Alto Networks. Daarnaast zal hij verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de regionale cybersecurity-strategie, threat intelligence, 'best practices' op gebied van security en thought leadership inspanningen van Palo Alto Networks in EMEA. Hieronder vallen de uitbreidingen van de regionale security-initiatieven van het bedrijf en het verzorgen van inzichten voor klanten en partners van Palo Alto Networks in deze regio. Day zal ook een belangrijke schakel worden voor Unit 42, het Threat Intelligence-team van Palo Alto Networks, waar hij de wereldwijde security intelligence in de juiste context zal plaatsen voor een regionaal publiek.

Met 25 jaar ervaring op het gebied van information security heeft Greg veel zaken zien veranderen in het threat-landschap, en in de manieren waarop bedrijven de risico's kunnen beheersen die hier het gevolg van zijn. Hij heeft kleine en grote organisaties in de publieke en private sector geholpen met het in kaart brengen van de risicostatus en het ontwikkelen van strategieën om deze te managen. Hij wordt beschouwd als thought leader in de branche en een ervaren praktijkman, die in staat is om technologische uitdagingen te vertalen in praktische, werkbare oplossingen voor bedrijven.

Terug naar nieuws overzicht