Witold Kepinski - 17 september 2015

AVG Business introduceert Managed Workplace 9.2 voor channel partners

AVG Technologies, een IT-security leverancier, introduceert AVG Business Managed Workplace 9.2, de nieuwste versie van het geïntegreerde open ecosystee RMM-platform (Remote Monitoring & Management).In combinatie met Premium Network Operations Center-services, naadloze integratie met Microsoft Office365 en VMware en Secure Sign-On authenticatie, geeft AVG Business Managed Workplace 9.2 eindgebruikers de gelegenheid zich te concentreren op hun eigen bedrijf en krijgen MSP's de mogelijkheid winstgevender te worden. “AVG zet zich in voor het succes van zijn Channel-partners en hun feedback over producten is van groot belang om de best mogelijke producten te leveren,” zegt Francois Daumard (foto), VP of Global Channel Sales, AVG Business. “Met de introductie vandaag van ons uitgebreide Managed Workplace-platform tonen we dat we luisteren naar en reageren op wat onze Channel-partners nodig hebben en hoe we MSP's blijven helpen hun zakelijke doelen te bereiken.”

Wat AVG Business op de markt brengt en verkoopt, zijn omvangrijke, geïntegreerde softwaretoepassingen voor cloudbeveiliging en RMM; een reeks die van de grond af is ontworpen om voor IT-providers, Managed Service Providers (MSP's) en hun kleine tot middelgrote zakelijke klanten het leven eenvoudiger te maken.

Managed Workplace 9.2 biedt nu de functie Premium Remote Control van ISL Online, een functie die volledig is geïntegreerd in het dashboard. ISL Online levert al meer dan tien jaar betrouwbare, stabiele en functierijke software voor externe bediening van de desktop, wat garandeert dat Managed Workplace 9.2 het de AVG-partners nog makkelijker zal maken om effectief en efficiënt extern IT-beheer te leveren aan hun zakelijke klanten, en alles vanaf één enkel platform.

De AVG Business Premium Remote Control is volledig in Managed Workplace 9.2 geïntegreerd en is zonder extra kosten beschikbaar voor de MSP-partners van AVG, zodat zij voor het externe beheer geen prijzige programma's van derden hoeven aan te schaffen. De ingebouwde Premium Remote Control biedt meer controle en overzicht en is compatibel met alle onder Windows® en Mac OS X® beheerde apparaten; MSP's kunnen snel en gemakkelijk toegang krijgen tot externe computers, bestanden verzenden, chatten, sessies vastleggen en administratieve taken uitvoeren voor hun klanten, zonder van interface te wisselen.

Nieuwe functies

Managed Workplace 9.2, op dit moment de meest uitgebreide oplossing, bevat deze nieuwe functies:

• Premium Remote Control – Het hulpprogramma bij uitstek voor alles wat nodig is voor extern beheer, geschikt voor alle Windows- en Mac-apparaten, is zonder extra kosten beschikbaar voor MSP's.
• Geïntegreerde back-up en noodherstel (Disaster Recovery) - Via het centrale dashboard dat bestaat uit één enkel scherm kunnen MSP's snel programma's voor back-up en Disaster Recovery oplossingen van Infrascale inzetten en beheren; MSP's kunnen op gemakkelijke manier back-ups van bestanden en mappen voor werkstations beheren, Bare-Metal-Recovery-beelden vastleggen voor servers en Infrascale-toepassingen bewaken en beheren en dat alles vanuit één centraal punt.
• AVG Device Manager voor Mac OS X – De nieuwe Device Manager voor Mac OS X verzorgt de bewaking en het beheer van roaming Mac OS X laptops. Meerdere gebruiksopties vereenvoudigen onboarding en beheer.
• Uitgebreidere geïntegreerde AntiVirus - Geïntegreerde AVG AntiVirus biedt altijd al een ongeëvenaarde beveiliging en gebruiksvriendelijk beheer; nu is echter de mogelijkheid van een 'misbruikbestendig' endpoint toegevoegd, wat betekent dat MSP's nu ongewenste wijzigingen of het verwijderen van AVG AntiVirus kunnen voorkomen.

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!