Witold Kepinski - 17 september 2015

SafeNet ProtectV verkrijgbaar in Azure Marketplace

Gemalto, speler in digitale beveiliging, maakt bekend dat de oplossing SafeNet ProtectV nu verkrijgbaar is in de Azure Marketplace. Deze online store biedt toegang tot sterk geoptimaliseerde en geïntegreerde applicaties en diensten die klaar zijn voor gebruik in Microsoft Azure.

Gemalto’s cloudgebaseerde encryptie-oplossing stelt gebruikers van Azure in staat om hun gevoelige bedrijfsgegevens en applicaties in de cloud te versleutelen en beschermen. Hiermee voldoen organisaties aan de eisen van de wet- en regelgeving en bereiken zij hoge niveaus van gegevensbescherming, zo beweert Gemalto.

“Voor organisaties die overwegen om gevoelige workloads onder te brengen in de cloud, is het belangrijk om te beschikken over sterke gegevensbescherming en informatiebeveiliging”, stelt Dirk Geeraerts (foto), Regional Sales Director Benelux en Zuid-Europa bij Gemalto. “Door samen te werken met Microsoft en andere cloudaanbieders maken we het eenvoudiger voor hen om krachtige encryptie toe te passen, zodat ze vol vertrouwen naar de cloud kunnen overstappen en kunnen profiteren van optimale beveiliging, zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak. ProtectV biedt de audit controls en het overzicht om dit vertrouwen te waarborgen.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!