Witold Kepinski - 22 september 2015

Avaya benoemt Nidal Abou-Ltaif tot President EMEA en Azië-Pacific

Avaya, leverancier van oplossingen voor klant- en teamcommunicatie, heeft Nidal Abou-Ltaif aangesteld als President voor de regio’s EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en APAC (Azië-Pacific).

Abou-Ltaif gaat leiding geven aan Avaya’s innovatieve, resultaatgerichte ‘customer-first’-aanpak, en zal klanten helpen hun ‘digital transformation’ doelen te realiseren.

Sinds hij in 2003 bij Avaya in dienst trad als Sales Lead voor het Midden-Oosten, heeft Nidal een belangrijke bijdrage geleverd aan versterking van de aanwezigheid van de onderneming in de snel groeiende MEA-regio. Hij was een van de stuwende krachten achter communicatietechnologieën- en programma’s die het transformeren van bedrijven en organisaties mogelijk maakt met behulp van Team- & Customer Engagementoplossingen. 

Begin 2014 werd Nidal aangewezen als hoofd van Avaya’s Global Growth Markets salesactiviteiten, waaronder MEA, Turkije, Rusland & GOS, India en SAARC, en Groot-China. Onder zijn leiding was de Global Growth Market regio (Midden-Oosten, Afrika, Rusland, India en China) de snelst groeiende binnen Avaya over het boekjaar 2014. Hij realiseerde de sterkste regiogroei van de netwerkactiviteiten en boekte indrukwekkende prestaties in de mid-market met Avaya’s iConnect channel-engagement-programma.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!