Witold Kepinski - 30 september 2015

Steven Burford volgt Niels Priem bij Lexmark op

Lexmark Europe heeft Steven Burford benoemd tot General Manager van Lexmark Benelux. Hij rapporteert rechtstreeks aan Arnaud De Seyssel, EMEA Region General Manager. Burford volgt Niels Priem op, die Lexmark na dertien jaar in goed overleg heeft verlaten.

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Burford werkt al ruim vijftien jaar voor Lexmark en heeft verschillende functies binnen het bedrijf gehad. Zo heeft hij in Londen, Parijs en Geneva voor Lexmark gewerkt. Burford heeft zowel bij kleine als grote landelijke organisaties gewerkt en heeft daarnaast internationale managementfuncties gehad bij het Europese hoofdkantoor van Lexmark. In zijn laatste functie was hij al verantwoordelijk voor de oplossingen en diensten in de Benelux. Tot juli werkte hij als hoofd professional services voor de EMEA-regio.

Rob Lenderink

Burford richt zich op het succesvol implementeren van de nieuwe identiteit en strategie van Lexmark in de Benelux. Geheel in lijn met het bedrijfsmotto ‘Open the possibilities’ helpt Lexmark Benelux onder zijn leiding organisaties hun printerpark te optimaliseren en hun documenten en data tijdens hun levenscyclus efficiënt te beheren. Daarnaast richt hij zijn aandacht ook op het channel- en distributielandschap. Als gevolg hiervan heeft Burford Rob Lenderink benoemd als nieuwe Sales en Marketing Director voor de Benelux. “Rob heeft binnen Lexmark in zijn rol als Benelux Supplies Manager al vele jaren ervaring en heeft een goed begrip van de lokale markt. Hij heeft niet alleen een goede band met het channel- en distributienetwerk, maar heeft ook bewezen dat hij een goede leider is en zijn klanten begrijpt. Ik zie Rob als een sterk persoon binnen het managementteam en kijk ernaar uit om samen met hem onze channel- en distributiepartners te ondersteunen”, zegt Burford.

Uit Burfords eerdere functies en ervaringen brengt hij een diepgaand begrip mee voor de nieuwe diensten van Lexmark en de rol van software voor organisaties.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!