Witold Kepinski - 30 september 2015

Rackspace introduceert Managed Security en Compliance Assistance-aanbod

Rackspace introduceert zijn nieuwe Managed Security en Compliance Assistance-aanbod waarmee het klanten ondersteunt bij de strijd tegen cyber-aanvallen en andere bedreigingen. Met dit aanbod kan Rackspace nu samen met klanten die vaak gebruikmaken van meerdere, complexe cloud-omgevingen, werken aan holistische beveiligingsoplossingen en het tegemoetkomen aan geldende regelgeving.

Cybersecurity is een topprioriteit voor Rackspace en zijn klanten. Via het Rackspace Managed Security en Compliance Assistance-aanbod biedt Rackspace toegang tot security-experts die 24 uur per dag potentiële bedreigingen in kaart brengen. Deze experts ondernemen daar actie op en helpen bij de inzet en strategische planning van multi-cloud security, tactische, dagelijkse security monitoring en threat-analyses. 

Rackspace biedt klanten advies om tot een maatwerkoplossing te komen. Daarnaast zal het de omgeving van klanten constant beheren en monitoren om te helpen bij het detecteren van, en reageren op bedreigingen. De expertise en inzet van Rackspace-experts kan de potentiële impact van een aanval minimaliseren terwijl de Total Cost of Ownership omlaag gaat dankzij zijn interne Security Operations Center en ervaring met vergelijkbaar aanbod van managed services.

Managed Security

Het Managed Security-aanbod van Rackspace is ontworpen om advanced persistent threats (APT’s) en andere vormen van cyber-aanvallen in kaart te brengen en daarop te reageren. Het aanbod is aangepast aan de zakelijke behoefte van klanten en wordt ondersteund door een Customer Security Operations Center (CSOC) bij Rackspace dat 24/7/365 actief is. Het CSOC is gevestigd op het hoofdkantoor van Rackspace in de VS en opent zijn deuren in oktober.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!