Witold Kepinski - 01 oktober 2015

Trustwave en Palo Alto Networks bieden managed security services

Trustwave, de managed security services divisie van Singapore Telecommunications Limited (Singtel), en Palo Alto Networks) starten een strategische samenwerking die de nieuwste managed security services beschikbaar maakt voor multinationals en overheden.

De overeenkomst houdt in dat Trustwave wereldwijd lid is geworden van het NextWave-partnerprogramma van Palo Alto Networks en managed security services gaat bieden voor het Palo Alto Networks-securityplatform. De samenwerking breidt de Managed Security Service van Trustwave uit naar Palo Alto Networks-apparaten zodat deze de bedrijven de nieuwste security technologie bieden. Bedrijven kunnen zo de buitengrenzen van hun netwerk verdedigen zonder dat zij de apparaten zelf hoeven te beheren en monitoren.

Trustwave is ook van plan om WildFire, de clouddienst van Palo Alto Networks voor malware-analyse en -preventie, te gebruiken om haar eigen threat management- en intelligence-diensten te verbeteren. Er zijn onder meer plannen om WildFire te integreren in een groot aantal bestaande Trustwave-producten en om WildFire als managed service aan te gaan bieden aan Trustwave-klanten. Het aanbieden van WildFire aan Trustwave-klanten biedt een extra sterke laag van managed detectie en preventie mogelijkheden tegen de nieuwste cyberaanvallen.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!