Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-10-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Global Knowledge wordt SAP Education Channel Partner (video)

SAP Nederland heeft Global Knowledge, een IT- en Business Opleider, benoemd als SAP Education Channel Partner. Hiermee wil SAP Nederland het belang van kennis voor SAP beheerders en gebruikers benadrukken. SAP heeft in Global Knowledge een ideale trainingspartner gevonden voor de verkoop van SAP trainingen aan haar klanten en partners.

Global Knowledge levert al trainingen van andere belangrijke softwareleveranciers en is nu ook geautoriseerd om SAP trainingen in Nederland te verkopen. David Dekker (foto), Head of Education van SAP Nederland: “Bij een implementatie van SAP software ervaren wij dat het trainen van werknemers nog vaak een sluitpost is. En dat terwijl het van cruciaal belang is dat de gebruikers de juiste kennis hebben van de software. Door kennis en vaardigheden via trainingen aan te bieden kunnen organisaties het maximale uit hun SAP oplossingen en technologie halen. Bovendien sorteert het direct effect op het rendement van de investering.”

Frank van de Laarschot, Business Development Manager bij Global Knowledge: “SAP was tot voor kort een belangrijke ontbrekende schakel in ons aanbod van IT trainingen. SAP is marktleider en een bron van kennis op het gebeid van bedrijfssoftware. Wij zijn dan ook erg trots dat we SAP aan ons portfolio kunnen toevoegen. Er is en blijft een duidelijke behoefte aan klassikaal opleiden. Hier leren werknemers toch het meeste van. Daarnaast investeren wij in diverse online lesmethoden. Met een combinatie van klassikale en online leeroplossingen ondersteunen wij werknemers in hun kennisbehoefte. Inclusief de kennis die we bieden ten aanzien van o.a. Microsoft, Cisco, Citrix en VMware, kan de klant nu bij één opleider terecht voor een compleet aanbod van trainingen voor IT professionals." 

De autorisatie geldt voor Nederland. Voor meer informatie over de SAP trainingen, kijk op www.globalknowledge.nl/sap 

Terug naar video overzicht

Tags

Software, ERP, CRM, SaaS
Software