Witold Kepinski - 04 oktober 2015

Seger Theuns wordt algemeen directeur myBrand

myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, heeft Seger Theuns benoemd tot algemeen directeur. Seger is al sinds 2009 betrokken bij myBrand en vervulde diverse managementrollen. In de rol van algemeen directeur richt hij zich op het verder uitbouwen van de kwalitatieve en kwantitatieve groei die myBrand de afgelopen tien jaar heeft doorgemaakt. Seger wil de volgende stap zetten met de organisatie en heeft de ambitie om de norm te blijven zetten op het gebied van SAP-dienstverlening. Om dit te realiseren focust Seger zich op het borgen van de diepgaande kennis en ervaring van SAP binnen myBrand, in combinatie met het verankeren van de unieke bedrijfscultuur en hoge standaard in dienstbeleving.

Al sinds 1995 is Seger actief in de ICT-dienstverlening in Nederland en buiten de landsgrenzen. Bij myBrand maakte Seger kennis met een organisatiemodel dat zich het beste laat omschrijven als een omgekeerde piramide en de bedrijfscultuur waarbij een langetermijnrelatie met klanten en medewerkers centraal staat. Dit bleek goed bij hem te passen. In de zes jaar bij myBrand bekleedde Seger de functie van commercieel directeur en vestigingsdirecteur Geertruidenberg. Vervolgens heeft hij zijn opvolger in Geertruidenberg en de nieuwe vestigingsverantwoordelijke in Amstelveen (beide komen voort uit de eigen organisatie) klaargestoomd om zelfstandig hun vestigingen aan te sturen. Tevens was Seger verantwoordelijk voor het opzetten het myCoachprogramma, waarbij medewerkers gecoacht worden in de context van de myBrand missie.

Seger Theuns over zijn nieuwe rol als algemeen directeur: “Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik de rol van algemeen directeur vervullen. Het succes van myBrand is een collectieve prestatie. Het team is zeer betrokken, de cultuur wordt doorleefd en iedereen heeft de missie voor ogen om de best gewaardeerde dienstverlener te zijn. Dit fundament heeft mijn voorganger Bart Oomen neergezet en dat heeft hij fantastisch gedaan. Dankzij hem is de organisatie goed op koers en zijn we startklaar om door te trekken naar een nieuwe fase met dezelfde kernwaarden als uitgangspunt. Het aangaan van langetermijnrelaties en verantwoordelijkheid nemen, blijft voor myBrand onverminderd belangrijk.”

Per 3 september 2015 nam Seger het stokje over van Bart Oomen, toen nam De Hoge Dennen Capital een meerderheidsbelang in myBrand. Bart Oomen zegt hierover: “Seger is de juiste man op de juiste plek. We hebben deze transitie goed voorbereid en hebben samen naar dit punt toegewerkt waarbij ik het stokje overdraag. Ik heb het volste vertrouwen in Seger en kijk ernaar uit om bij myBrand in de rol van adviseur betrokken te blijven.”

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!