Witold Kepinski - 06 oktober 2015

ITQ stelt Jeanette den Hertog aan als Commercial Director

Professional Services leverancier ITQ heeft Jeanette den Hertog aangesteld als commercieel directeur. Per 1 december aanstaande zal zij het directieteam van ITQ versterken en eindverantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten van ITQ. ITQ is VMware-specialist in End User Computing, Software Defined Data Center, Hybrid Cloud en Cloud Native Applications.

Eerder bekleedde Jeanette den Hertog verschillende functies binnen de IT-sector; in haar laatste functie was zij Client Executive bij Quint Wellington Redwood. "ITQ heeft in Jeanette den Hertog een commercieel directeur gevonden met senioriteit én kennis van de oplossingen die wij onze klanten bieden als antwoord op hun IT-organisatievraagstukken", zegt Francisco Perez van der Oord, Chief Executive Officer van ITQ. "Jeanette heeft een rijke ervaring binnen de IT-sector opgebouwd en bovendien een begrip van de disruptieve ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden en de gevolgen hiervan. Daarom verwelkomen we Jeanette met trots en vertrouwen als aanvoerder van het sales team en versterking van de directie."

“ITQ is gespecialiseerd, heeft een sterke focus op innovatie en is zeer mens- en klantgericht. Aspecten die mij zeer aanspreken”, aldus Jeanette den Hertog. “Daarnaast gaat mijn interesse sterk uit naar hoe technologische innovatie vertaald kan worden naar toegevoegde waarde voor de klant.”  

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!