Symantec lanceert Secure One programma voor partners
07-10-2015 | door: Wouter Hoeffnagel

Symantec lanceert Secure One programma voor partners

Symantec lanceert een vernieuwt programma voor partners om hen te helpen met het verhogen van de omzet. Symantec Secure One biedt partners de mogelijkheid meer verkoopkansen te genereren dankzij de vereenvoudigde competentie- en certificeringsvereisten en een Growth Accelerator Rebate die voorspelbaarder is, meer korting oplevert en dus winstgevender is. Ook wordt er aan het Secure One-arsenaal een nieuw distributeurprogramma toegevoegd om de groei van partners te ondersteunen en te versnellen.

“Vanwege de toenemende focus op cybersecurity en een bredere portefeuille die duidelijk is gericht op oplossingen die de meest geraffineerde aanvallen van vandaag aanpakken, rollen we Symantec Secure One uit om onze partners in staat te stellen onze producten en diensten optimaal te gebruiken en zo hun omzet te laten stijgen”, zegt Gregg Gerber, Managing Director Benelux bij Symantec. “Het verbeterde programma biedt onze partners een duidelijke strategie om te profiteren van de innovatie en groei die we verwachten te genereren.”

Belangrijkste voordelen van Secure One:

  • Meer omzetpotentieel – Onze Growth Accelerator Rebate (GAR) is gericht op het genereren van nieuwe omzetkansen. Zodra partners de platinastatus bereiken in één van de integratiecompetenties (Bescherming tegen bedreigingen, Bescherming van informatie of Cyber Security Services), delen ze mee in een voorspelbare en winstgevende GAR over de volledige beveiligingsportefeuille, inclusief Core Security.
  • Sneller uitbetaald krijgen – Partners hoeven niet tot het einde van het jaar te wachten en profiteren daardoor van een betere cashflow. Bovendien stijgen de omzetkansen per kwartaal met 50% vergeleken met daarvoor.
  • Doelen eenvoudiger bereiken – Voor partners wordt het eenvoudiger om de platinastatus te bereiken. Symantec heeft vereisten waaronder technische validatie, aanbevelingen van klanten, vereisten voor verkoopcertificering gestroomlijnd, zodat partners met minder hindernissen sneller omzet kunnen genereren.

Beschikbaarheid
Symantec Secure One is wereldwijd beschikbaar. In eerste instantie alleen voor resellers, en daarna wordt het uitgerold met een verbeterd distributeurprogramma. Meer informatie is beschikbaar op partnernet.symantec.com.

Terug naar nieuws overzicht
Security