Wouter Hoeffnagel - 08 oktober 2015

Ingram Micro biedt nieuwe Axis oplossingen

Technologiedistributeur Ingram Micro stelt in Nederland het nieuwste product in de AXIS F series voor: het AXIS F34 Surveillance Systeem. Hiermee bouwen Ingram Micro en Axis voort op de samenwerking die recentelijk is aangegaan.

Axis Communications, leverancier van netwerkvideotoepassingen, heeft een samenwerkingsoverkomst gesloten met Ingram Micro. 1 oktober is Ingram Micro gestart met de verkoop van het Axis-portfolio aan Nederlandse resellers die zich richten op kleine en middelgrote ondernemingen en enterprises. Deze stap helpt Axis bij het ondersteunen van zijn partners in de IT-markt en voorziet Ingram Micro van een flinke uitbreiding van zijn aanbod in physical security-oplossingen.

Beveiligingsmarkt verschuift richting IT
Remco van Zutphen, Business Manager bij Ingram Micro is enthousiast: “Omdat videocamera’s in toenemende mate gekoppeld worden aan intelligente oplossingen, verschuift de beveiligingsmarkt meer en meer richting IT. Dat merken we onder andere door de toenemende vraag vanuit onze klanten. De koppeling met het datacenter, storage en de cloud kan snel gerealiseerd worden, waardoor we in staat zijn een totaaloplossing aan te bieden. De toevoeging van het Axis-portfolio is een perfecte aanvulling op onze multi-specialized distributie-ambities.”

Het AXIS F34 Surveillance systeem is met name geschikt voor kleine winkels en kantoren. Het is een ‘alles-in-één’ pakket, inclusief software en 4 camera’s. De oplossing wordt gekenmerkt door een groot gebruiksgemak, waarbij toezicht en beheer op een veilige en gemakkelijke manier op afstand plaats kunnen vinden. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van mobile devices.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!