Witold Kepinski - 10 oktober 2015

Executive People doet live verslag van VMworld 2015 Barcelona

De redacties van Dutch IT-channel en Executive People doen live verslag van VMworld 2015 Barcelona dat tussen 11 en 14 oktober in Barcelona plaatsvind. VMware is speler op het gebied van virtualisatie, cloud, mobility en software gebaseerde datacenters.

Er zijn meer dan 250 technische sessies en labs over innovaties. Het is volgens VMware de kans voor eindgebruikers en partners om de productexperts te ontmoeten en ervoor te zorgen dat bezoekers VMworld verlaten met alle informatie die ze nodig hebben. Hands-on labs bieden de mogelijkheid de nieuwste oplossingen zelf uit te proberen met ondersteuning van experts. Zo kunnnen bezoekers bekijken hoe ze met VMware technologie werken in binnen een eigen omgeving. Deelnemers kunnen participeren in Discussion Groups en collega's ontmoeten voor de Hall Crawl in de Solutions Exchange. Ontspannen kan in de Hang Space. VMworld wordt afgesloten met de VMworld Party.

Project A2

Een van de hoogtepunten van VMworld in Barcelona is de mogelijkheid meer te weten te komen over technologiepreview Project A2. Deze biedt een nieuwe mobiel-gebaseerde aanpak voor het leveren en beheren van Windows 10- applicaties en -devices. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van AirWatch enterprise mobile management (EMM) en VMware App Volumes application delivery-technologie. Dankzij deze geïntegreerde oplossing kunnen klanten sneller Windows10 adopteren, met mobiel-achtig beheer van hun apparaten en applicaties, aldus VMware. Tijdens VMworld kunnen bezoekers de productexperts van Project A2 spreken en demo's krijgen van het gehele VMware end-user computing-portfolio.

Partner Exchange

VMworld Partner Exchange vindt plaats op maandag 12 oktober. Deze dag is enkel voor partners. De partner krijgt die dag toegang tot alle sessies, tools en informatie die nodig is om succesvol VMware-oplossingen te verkopen. Ook krijgt de partner een sneak peek van enkele innovaties. Om toegang te krijgen tot Partner Exchange is het belangrijk dat de partner zich hiervoor apart registreert en een Partner Exhcange-ticket aanschaft.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!