Redactie - 08 oktober 2015

Smart Insights Event en de Scanmar userdag

Op 15 oktober organiseert Scanmar, in samenwerking met de Usergroup, het Smart Insights Event en de Scanmar userdag. Deze dag biedt bezoekers de unieke mogelijkheid om in één keer op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van business- en marketing intelligence, planning & forecasting en big data.


Het programma zit boordevol inhoud en praktijkcases van onder andere easyJet, Johnson&Johnson, Hero en KLM/Air France. U wordt op de hoogte gebracht van de impact van data op performance en vernieuwing van bedrijfsmodellen, door inspirerende key-note speakers als Arent van ‘t Spijker (Blinklane), Maurits Kaptein (Radboud Universiteit) en Tim Coronel (Coronel Racing).


Na de volledig verzorgde lunch kunt u aansluiten bij de Scanmar userdag sessie. Tijdens deze sessie krijgt u feedback van users van Scanmar software mee en presenteert Scanmar de toekomst plannen. Tevens faciliteren wij gesprekken tussen users over specifieke onderwerpen; netwerken staat hierbij centraal.


Daarna kunt u uw racekwaliteiten vergelijken met andere bezoekers op de prachtige indoorkartbaan van Tim Coronel. We sluiten de dag af met een gezellige BBQ.

Bijgevoegd extra informatie over het programma en de locatie van SIE2015 of kijk op www.smartinsightsevent.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!