Witold Kepinski - 10 oktober 2015

VMworld 2015: Eaton toont integratie energie-infrastructuur in virtuele en cloudplatforms

Eaton zal van 12 tot en met 15 oktober aanwezig zijn op VMWorld Europe 2015, stand B136, in Barcelona. Het bedrijf zal er demonstreren hoe zijn powermanagement oplossingen kunnen worden geïntegreerd in VMware’s virtualiseringsbeheerplatform en in de OpenStack cloudorkestrator, waardoor bedrijfscontinuïteit en optimale efficiëntie in virtuele en cloudgebaseerde IT-omgevingen gewaarborgd zijn. Eaton zal tevens laten zien hoe klanten geholpen kunnen worden bij energiebeheer binnen virtuele IT-infrastructuren, met inbegrip van geconvergeerde en hypergeconvergeerde oplossingen, op betrouwbare en rendabele wijze terwijl tegelijkertijd het energiebeheer in het hele netwerk wordt gestroomlijnd.

De bezoekers aan stand B136 krijgen de kans om zelf te bekijken hoe Eaton’s energiebeheersoftware naadloos kan worden geïntegreerd in Vmware. Daarnaast kunnen zij met Eaton experts overleggen over de kansen die deze technologie biedt. Eaton is het eerste bedrijf in deze sector waarvan de powermanagementsoftware kan worden geïntegreerd in zowel VMwares vRealize Operations beheersuite, als in de OpenStack cloudorkestrator. De meest recente versie van Eaton’s Intelligent Power Manager (IPM) software, die sinds dit jaar beschikbaar is, biedt IT-professionals ongeëvenaarde beheercapaciteiten voor hun gevirtualiseerde en cloudgebaseerde IT-infrastructuren. IPM vormt een aanvulling op de virtualiserings- en cloudbeheertools door uitbreiding van de mogelijkheden voor monitoring en beheer van netwerkapparaten, energie- en vermogensbeheer en het opstellen van een gestructureerd  recoveryplan. De beleidsgebaseerde integratie van energie- en omgevingsgebeurtenissen in virtuele- en cloudomgevingen stelt IT-professionals in staat hun SLA's te verwezenlijken en bedrijfscontinuïteit te verzekeren.

“Eaton is op Elite-niveau lid van het VMware Technology Alliance Partner programma en onze oplossingen zijn als VMware Ready gevalideerd voor integratie in vSphere en vCenter. De meest recente versie van onze energiebeheersoftware bouwt deze marktleidende samenwerking nog verder uit. De software biedt IT-beheerders de mogelijkheid om de status van hun energie-infrastructuur netwerk te bekijken via een eenvoudig toepasbaar beheerpack dat wordt gekoppeld aan VMware vRealize. De software geeft beheerders een goed beleid over de infrastructuurbewuste bedrijfscontinuïteit, met sequentiële afschakeling van apparatuur, dynamische stroombegrenzing en infrastructuurbewust vermogensbeheer voor een langere back-uptijd van de batterijen en generatoren. In het uiterste geval kunnen wij een gestructureerd  recoveryplan voor herstel na een incident inschakelen zoals VMware’s SRM en gecontroleerde uitschakelings maatregelen”, stelt Rory Higgins (foto), Product Manager Data Centre Automation Solutions bij Eaton EMEA.

De bezoekers krijgen er meer informatie over Eaton’s integratie met 's werelds meest gebruikte oplossingen voor geconvergeerde infrastructuren zoals NetApp FlexPod, VCE Vblock en EMC VSPEX, het hypergeconvergeerde platform van SimpliVity en toestellen gebaseerd op VMware EVO: Rail-technologie zoals VSPEX Blue. De oplossingen van Eaton zorgen ervoor dat geconvergeerde en hypergeconvergeerde infrastructuren betrouwbaar worden beschermd tegen problemen op energie- en omgevingsgebied, wat leidt tot een verbeterde continuïteit voor het hele bedrijf.

Eaton zal bovendien de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment van rackgebaseerde stroomverdelingsapparatuur (power distribution units, PDU's) presenteren.  Deze bieden IT-beheerders sterkere energiebeheermogelijkheden op het niveau van de IT-apparatuur, en zorgen voor een nauwkeurige en veilige bewaking van het stroomverbruik. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!