Witold Kepinski - 12 oktober 2015

‘PQR gaat naar VMworld om heel veel kennis op te zuigen’

PQR, een van de grotere IT-dienstverleners, ziet groeikansen met het software defned data center (SDDC) en End User Computing (EUC) portfolio van VMware. Daarom gaat Han Rademaker, strategisch IT adviseur bij PQR naar VMworld in Barcelona, dat tussen 11 en 15 oktober plaatsvindt.

 “Tijdens VMworld ligt onze focus op de ontwikkelingen en roadmap die VMware presenteert. We zijn geïnteresseerd in de integrale propositie zoals het Software Defined Data Center (SDDC) en End User Computing (EUC) portfolio van VMware. Dit geldt ook voor de VMware cloud diensten en hoe die zich verhouden tot andere cloudproposities van o.a. Microsoft en Amazon”

Rademaker zegt dat PQR het volledige portfolio van VMware voert, zowel  het datacenter als ook EUC inclusief Airwatch. PQR ziet dat gebruikers steeds meer onderdelen van het VMware portfolio invoeren. De “ Journey to the SDDC” is in volle gang. ” PQR biedt zelf Tomorrow's Workspace en Tomorrows Datacenter aan met VMware technologie waardoor we organisaties kunnen voorzien van een complete ‘flexibele en op de klant afgestemde IT, aldus Rademaker.

Rademaker vindt dat VMware een goede visie heeft. “Ik ben gecharmeerd van hun software defined datacenter strategie waarmee je de vrijheid hebt om je eigen ‘building blocks’ voor een converged IT omgeving samen te stellen. Je hoeft daardoor geen speciale grote ‘converged’ oplossingen meer aan te schaffen. Je bent met VMware op server, storage en netwerk gebied onafhankelijk van specifieke hardware. Klanten willen vandaag de dag de vrijheid van bouwstenen om snel en met specifiek en proven resultaat aan de vraag naar IT te kunnen voldoen. Daarom is VMware voor PQR nu en in de toekomst een strategische partner op het gebied van datacenter en workspace.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!