Reports uitgeroepen tot SAS reseller van het jaar
12-10-2015 | door: Wouter Hoeffnagel - redacteur Dutch IT-channel en Executive-People

Reports uitgeroepen tot SAS reseller van het jaar

Reports, een bedrijf dat zich richt op het vertalen van data naar in managementinformatie, is door SAS uitgeroepen tot ‘SAS Reselling Partner of the Year 2015’. SAS reikte de award uit tijdens het jaarlijkse SAS Forum waar 1300 bezoekers samenkwamen om te horen hoe analytics bijdraagt aan het versnellen van innovatie.

Reports implementeerde het afgelopen jaar software-oplossingen bij nieuwe klanten als Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal en het Amphia Ziekenhuis. Specifiek voor GGZ-organisaties heeft Reports met SAS-software GGZ Mentor ontwikkeld. Hiermee kan dagelijks auditing en monitoring worden uitgevoerd. Op basis van de inzichten die GGZ-organisaties hiermee verkrijgen kunnen ze beter sturen. GGZ Mentor is inmiddels geïmplementeerd bij Castle Craig.

Volgens Kirsten Hurkens, Partner & ISV-manager bij SAS: “Reports ontwikkelt en implementeert innovatieve oplossingen gebaseerd op technologie van SAS en helpt daarmee klanten uitdagingen aan te gaan en succesvol te zijn. De benoeming tot ‘SAS Reselling Partner of the Year 2015’ is ook het resultaat van een krachtige samenwerking tussen SAS en Reports. Hierbij worden gezamenlijk nieuwe markten betreden en wordt groei gerealiseerd.”

Terug naar nieuws overzicht
Software