'VMware partners plukken vruchten van EMC Dell combinatie'
14-10-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

'VMware partners plukken vruchten van EMC Dell combinatie'

VMware partners zullen de vruchten plukken van de nieuwe EMC Dell combinatie. Dit zegt VMware president Carl Eschenbach tijdens de VMworld 2015 conferentie.

Dell koopt voor 67 miljard dollar EMC, het moederbedrijf van VMware. EMC (EMC storage, RSA, VCE, Pivotal) gaat van de beurs, maar VMware blijft beursgenoteerd.

Volgens Eschenbach blijft VMware onafhankelijk, net zoals het onder EMC was. Dus er is volgens hem volop ruimte om zaken te doen met andere leveranciers zoals HP, HDS, NetApp etc.. Maar de combinatie van VMware, EMC en Dell is goed voor de channel partners, omdat ze nu extra saleskracht krijgen die channel-gefocused is. VMware zal zelf alle business via partners laten verlopen.

Michael Dell onderstreepte tijdens een video presentatie aan 2500 VMware partners dat er volop kansen liggen om samen zaken te doen. Dell en EMC bieden samen een voor de data-en cloud gedreven business breed scala aan oplossingen zoals voor converged infrastructure, digitale transformatie, hybrid-cloud, mobile en security. Ik kijk er naar uit nauw samen te werken me Pat Gelsinger (CEO VMware), het VMware team en VMware's krachtige ecosysteem."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud