Witold Kepinski - 18 oktober 2015

Nováccent en BeveiligMij.nl werken samen rond security awareness

ICT-security dienstverlener Nováccent en BeveiligMij.nl starten vanaf deze maand een intensieve samenwerking. Gezamenlijk bieden zij organisaties een spectrum van security awareness van klassikale trainingen, e-learning tot aan opmaat gemaakte phishing simulatie.

In Europa is het deze maand ‘European Cyber Security Month’ (ECSM). Met deze campagne wil de EU een maand lang burgers en bedrijven informeren over digitale beveiliging en digitale bedreigingen. Nováccent en Security Awareness-trainer BeveiligMij.nl delen echter de mening dat; één enkele maand per jaar niet voldoende is. Security Awareness is een proces met als uiteindelijke doel het gedrag van mensen te veranderen. Bewuster om gaan met informatie is zo’n gedragsverandering, hierin zal men maandelijks en het liefst dagelijks getraind moeten worden. Zo’n traject neemt minimaal 12 maanden in beslag. Gedragsverandering vindt namelijk niet in een aantal dagen plaats.

Nováccent is ICT-security dienstverlener gespecialiseerd in data, infrastructuur, netwerk en managed services. De samenwerking met Security Awareness specialist BeveiligMij.nl geeft Nováccent toegang tot een volledige opleidingsaanbod – zowel klassikale als digitale training - op het gebied van veilig omgaan met informatie. Voor BeveiligMij.nl betekent de samenwerking een uitbreiding van haar partnernetwerk en de mogelijkheid voor het aanbieden van ondersteunende diensten aan haar didactische model, aldus Pieter Remers van BeveiligMij.nl. “Tevens heeft Nováccent een toegevoegde waarde voor onze community door het aanbieden van phishing simulaties” vult Frank Mulder van BeveiligMij.nl aan.

Martijn Mol en Stef Liethoff, van Nováccent, zien de samenwerking als een logische stap in hun innovatieve beleid. Serviceline Manager Security & Compliance Martijn Mol: “Wij zijn blij met een partner als BeveiligMij.nl. Niet alleen omdat het klikt, maar ook vanwege de uitbreiding van diensten die wij hiermee aan onze klanten kunnen bieden. Vanaf nu is het one-stop shopping voor alle security-behoeften. Al voor de officiële sales kick-off van deze samenwerking zijn de eerste opleidingstrajecten gestart en dienen zich al meerdere internationale projecten aan.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!