Wouter Hoeffnagel - 21 oktober 2015

24Coms en Samsung beveiligen documenten, communicatie en informatie

Samsung en 24Coms introduceren een zakelijke applicatie waarmee gebruikers documenten, communicatie en informatie veilig kunnen delen met vooraf gedefinieerde groepen. De app draait onder andere in de Samsung KNOX-omgeving en is per direct beschikbaar.

Het onderling versturen van berichten, documenten, het maken en uitsturen van enquêtes, uitnodigingen en chatberichten gebeurt vaak via meerdere toepassingen en onveilige verbindingen. Deze toepassingen zijn doorgaans moeilijk te beheren. 24Coms speelt hierop in. Specifieke groepen binnen de organisatie kunnen met 24Coms doelgericht en veilig mobiel communiceren. Ze delen bijvoorbeeld projectinformatie met een specifiek projectteam en zakelijke documenten met de marketingdivisie. Met 24Coms is het ook mogelijk waarschuwingsberichten te versturen aan alle medewerkers die in een bepaald pand of gebied aanwezig zijn.

"Uit onderzoek van Samsung is gebleken dat werknemers die hun eigen werktijden flexibel kunnen indelen 38% productiever en tevredener zijn" , zegt Erik Swart, B2B Director van Samsung Nederland. "In 24Coms ziet Samsung de behoefte van medewerkers beantwoordt, terwijl aan de veiligheidseisen van werkgevers wordt voldaan." 24Coms is vanaf vandaag beschikbaar voor verschillende besturingssystemen en toestellen. Download de app gratis via Google Play, Apple App Store of Windows Store.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!