Witold Kepinski - 24 oktober 2015

Oracle Partner Network (OPN) brengt IT-channel samen tijdens OpenWorld 2015

Het Oracle Partner Network (OPN) brengt channel partners samen tijdens OpenWorld 2015 dat tussen 25 en 29 oktober in San Francisco plaatsvindt.

Er zijn tal van OPN activiteiten tijdens Oracle OpenWorld, zoals technologie en labs sessies van experts, standhouders en partners. Hierbij staat veel informatie op OPN Central @ OpenWorld.

Oracle OpenWorld 2015 start met focus op Oracle partners zoals system integratoren, ISV’s en VARs die de OPN General Sessies volgen. Daarna is er de OPN AfterDark Reception. Partners kunnen verder terecht bij de OPN Lounge waar onder andere OPN In Focus sessies plaatsvinden.

Social

Oracle partners kunnen hun social media strategie verscherpen met gratis advies op de Social Media Rally Station stand. Zo leren ze hoe ze meer zichtbaar kunnen zijn in social media en daardoor een betere online zichtbaarheid hebben.

Nieuw is de ISV Cloud Bar–Ask the Experts! waar ISV’s met al hun vragen terecht kunnen hoe ze hun software in de Oracle cloud kunnen zetten. Verder is er nog de Test Fest @ OPN Central die partners helpt met certificeringen. Lees meer over OPN activiteiten in de program tracks.

Elton John en Beck

Oracle OpenWorld wordt afgesloten met een concert van Elton John en Beck op Treasure Island in de baai van San Francisco. 

OPN is tijdens OpenWorld 2015 te volgen op #opncentral and #oow15: Verder ook op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!