Witold Kepinski - 28 oktober 2015

Oracle Database Developer Choice Award voor Patrick Barel

Patrick Barel heeft een Oracle Database Developer Choice Award gewonnen in de categorie PL/SQL. Op maandag 26 oktober werd dit op Oracle OpenWorld in San Francisco bekend gemaakt door Steven Feuerstein, ACE Director en PL/SQL Architect bij Oracle. Patrick Barel is een PL/SQL Developer bij AMIS. Naast zijn werk bij AMIS met SQL en PL/SQL heeft hij CodeGen mede-ontwikkeld en diverse plug-ins voor PL/SQL Developer geschreven. Hij schrijft ook voor de AMIS Technology blog.

De award werd tijdens Oracle OpenWorld uitgereikt door Steven Feuerstein. Hij legt uit waarom Patrick deze award heeft verdiend: “Patrick levert al jarenlang een actieve bijdrage aan de Oracle Database developer community. Hij deelt zijn PL/SQL kennis en helpt bij het ontwikkelen van hulpmiddelen voor de community. Deze inspanningen hebben duidelijk veel stemmen opgeleverd bij de Oracle Database Developer Choice Awards”

Patrick Barel vertelt: “PL/SQL is mijn passie al sinds 1999. Ik kan eigenlijk alles wel bouwen. Met of zonder hulp van de community. Online zijn veel voorbeelden te vinden van goede oplossingen. Ik heb daar zelf ook aan bijgedragen met blogs, artikelen en presentaties op internationale conferenties. Ik ben trots op deze prijs: een publieksprijs krijg je niet zomaar en is echt een blijk van waardering vanuit de Community. ”

 De Oracle Database Developer Choice Awards

De Oracle Database Developer Choice Awards huldigen de technische expertise en bijdragen aan de Oracle Database Community. Het is een publieksprijs: na een selectie van de kandidaten door een jury bestaande uit Oracle ACE’s, mag het publiek stemmen. Het publiek zijn leden van de Oracle Technology Network (OTN) Community.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!