Witold Kepinski - 28 oktober 2015

Henk Snijders verlaat Tech Data

Henk Snijders gaat op eigen initiatief de Tech Data organisatie per 1 februari 2016 verlaten. Dit meldt Els Demeester, VP & Regional Managing Director Benelux. Zij neemt de zaken nu nij Tech Data Nederland tijdelijk waar.

Demeester: "Henk heeft bij Tech Data bijna 14 jaar diverse directie- en bestuursfuncties bekleed en daarmee heeft hij een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouw van Tech Data en haar overnames. Henk heeft de afgelopen 3 jaar met veel energie de rol van Managing Director Tech Data Nederland opgepakt en een bijdrage geleverd aan de vorming van de Tech Data organisatie zoals deze er nu staat. Een krachtig bedrijf met enthousiaste en kundige medewerkers, voortkomend uit succesvolle integraties van meerdere bedrijven en op weg naar verdere vernieuwing in een turbulente markt. Henk heeft met zijn teams en alle medewerkers hiervoor een stevige basis gelegd."

In de afgelopen jaren heeft Henk een grote bijdrage geleverd bij het in beweging brengen van deze nieuw gevormde, geintegreerde organisatie zoals Tech Data vandaag de dag is: een vernieuwde innovatieve klantgerichte organisatie. De volgende stap is verdere ontwikkeling en executie op de ingeslagen weg, vervolgt Demeester: "Henk is van mening dat deze volgende stap gezet moet worden onder leiding van een andere Managing Director. Tech Data heeft hiermee ingestemd en gezamenlijk hebben Tech Data en Henk een overdrachtsperiode ingesteld. De Tech Data directie is Henk zeer erkentelijk voor zijn enorme inzet, professionaliteit, betrokkenheid en de resultaten van onze organisatie."

Door: Witold Kepinski

Update voorjaar 2018: Henk Snijders is volgens zijn LinkedIn account aan de slag gegaan als Regional Managing Director Benelux van IT-distributeur Nuvias.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!