Witold Kepinski - 28 oktober 2015

Video: Dutch Cloud sluit zich aan bij DHPA

Dutch Cloud, de in cloud management gespecialiseerde cloud services provider, heeft zich aangesloten bij de Dutch Hosting Providers Association (DHPA). Dit werd onlangs bekend gemaakt tijdens het halfjaarlijkse Get (C)loud! evenement van Dutch Cloud in Bunnik.

De DHPA benadrukt een viertal kernwaarden: kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en transparantie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich op deze vlakken en dragen deze waarden zowel binnen als buiten hun organisatie uit. DHPA is een founder en participant van koepelorganisatie DINL (Digitale Infrastructuur Nederland), die Nederland als digital mainport en vestigingsplaats voor online diensten onder de aandacht brengt.

Martijn van Zoeren, oprichter en CEO van Dutch Cloud over de toetreding tot de DHPA-community: “Dutch Cloud is pionier in cloud computing in Nederland. Van meet af aan zijn we sterk gericht geweest op onze klanten. We durven te stellen dat we voorop lopen in de professionalisering van clouddienstverlening. Nu is het moment daar om onze kennis en ervaring ook in te zetten voor de verdere professionalisering van de hele cloud sector. Om die reden hebben we graag gehoor gegeven aan de uitnodiging van DHPA om partner te worden. We zijn van plan een actieve bijdrage te leveren aan het op een hoger plan brengen van de sector.“

“Dutch Cloud heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke cloud speler in Nederland en heeft serieus aandacht besteed aan  de verdere professionalisering van de organisatie. De ISO 27001-certificering en de aanwas van mooie klanten met mission critical toepassingen zijn daar het beste bewijs van. Het bedrijf past uitstekend bij de kwaliteit waar de DHPA voor staat. Daarom hebben we ze uitgenodigd toe te treden“, aldus Michiel Steltman, directeur van DHPA.

 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!