Redactie - 28 oktober 2015

Geen levertijden meer voor zakelijke licenties beveiligingssoftware van G DATA

Waarschijnlijk kent iedereen in de softwarewereld het wel: je bestelt een softwarelicentie om er vervolgens een halve dag, of soms langer, op te wachten. Volgens Stan Laurijssen (foto), Sales Consultant bij DSD Europe, kan dit anno 2015 niet meer en is dat ook niet meer nodig.

Verleden tijd
Laurijssen werd in 2014 aangesteld om het b2b assortiment van DSD Europe uit te breiden. ESD’s - de voorheen in doos verpakte software - of standaard business packs worden door DSD Europe al direct geleverd, maar een endpoint oplossing van klein tot groot zakelijk gebruik, geregistreerd op eindgebruiker met het aantal seats en juiste licentieperiode, nog niet. Vanaf vandaag komt daar verandering in en is ook directe levering van endpoint licenties mogelijk. Deze toevoeging zorgt niet alleen voor een nog completer aanbod, maar ook dat een lange levertijd verleden tijd is. Daarmee is het een waardevolle toevoeging aan het assortiment.

Hoe werkt het?

Via slechts enkele klikken bestelt de reseller de gewenste G DATA Endpoint licentie in het DSD platform. De licentie wordt op naam van de eindgebruiker via een API direct bij G DATA besteld. Binnen enkele seconden staat de key netjes op het certificaat van de reseller. Inclusief de juiste download, reseller gegevens en naam van de eindklant. Direct geleverd en op maat gemaakt, zónder vertraging. “Zoals het hoort”, benadrukt Jerrel Abdoel, Sales Manager bij G DATA Benelux. Jerrel is ervan overtuigd dat door deze wijze van leveren G DATA zowel nieuwe als bestaande resellers aantrekt. Hij voegt daaraan toe: “Doordat het hele G data assortiment in een API geleverd wordt, kan de slimme reseller eenvoudig zelf processen automatiseren.”

DSD Europe levert G DATA op deze unieke wijze niet alleen in de Benelux, maar ook in Frankrijk, Duitsland en Engeland. Daarmee is DSD Europe voorloper binnen het distributielandschap. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!