Wouter Hoeffnagel - 30 oktober 2015

Centric beheert opnieuw IT-omgeving van Stichting Kredietbank

Centric gaat de IT-omgeving van Stichting Kredietbank Nederland beheren. De stichting verlengt voor de vijfde keer op rij het Managed Services-contract bij Centric. Kredietbank Nederland werkt sinds 2004 met Centric samen. Het nieuwe contract gaat in op 1 januari 2016 en heeft een looptijd van drie jaar.

De Stichting Kredietbank krijgt de beschikking over een nieuwe omgeving, gebaseerd op Microsoft RDS-technologie. Centric implementeert een oplossing op basis van op haar Adaptive Infrastructure Services (AIS)-platform. Dit houdt in dat Kredietbank Nederland gebruikmaakt van een infrastructuurplatform vanuit het datacenter van Centric voor onder andere de server-, storage-, back-up-, netwerk- en systeemsoftware, inclusief managed services.

De services worden door Centric via een schaalbaar leveringsmodel geleverd, in combinatie met resultaatsverplichting. Centric is verantwoordelijk voor het eigenaarschap van de apparatuur en de bijbehorende systeemsoftware en levert dit via een pay-per-use model aan Kredietbank Nederland.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!