TARQ behaalt Keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Onderneming (SEBO)
30-10-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

TARQ behaalt Keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Onderneming (SEBO)

Het SEBO-Keurmerk voor sociaal betrokken ondernemen is door de gemeente Zoetermeer uitgereikt aan TARQ Information Technology. Uit handen van Taco Kuiper, wethouder Sociale Zaken, ontving Peter Verboven, directeur van TARQ, het SEBO-certificaat.

De gemeente Zoetermeer heeft het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Onderneming in het leven geroepen om bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te erkennen. Middels een audit, uitgevoerd door het Keurmerkinstituut, kunnen Zoetermeerse bedrijven daarvoor in aanmerking komen voor de certificering

In de audit door het Keurmerkinstituut wordt bekeken hoe de SEBO-Keurmerk aanvragers op diverse vlakken sociaal betrokken ondernemen, onder meer op het gebied van personeel, opleidingen en duurzaamheid. Dit instituut geeft vervolgens een certificatie-advies af, wat door de gemeente Zoetermeer kan worden overgenomen. Op 28 oktober 2015 werd het SEBO-certificaat aan zes Zoetermeerse bedrijven uitgereikt, waaronder aan TARQ Information Technology. 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud