Advanced Programs kiest voor Symfoni voor beheer IBM Power en IBM PureData for Analytics
02-11-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Advanced Programs kiest voor Symfoni voor beheer IBM Power en IBM PureData for Analytics

De Managed Services dienstverlening van Advanced Programs is gericht op het 24x7 beheer van onder andere IBM Power en IBM PureData for Analytics omgevingen op technisch en functioneel gebied. Om deze dienstverlening verder te professionaliseren, heeft Advanced Programs gekozen voor Symfoni Service Manager,een flexibel platform voor het creëren, aanbieden en beheren van Managed Services.

Symfoni Service Manager (SSM) is een servicemanagement-platform voor het ondersteunen van ITIL-processen. Deze oplossing is direct, via internet, beschikbaar waardoor langdurige en complexe implementatieprojecten niet nodig zijn. SSM is gebaseerd op de servicemanagement-tool ServiceNow. Het SSM-platform ondersteunt de basis ITIL-processen, inclusief een Self Service Portal voor eindgebruikers, een uitgebreide Knowledge base en dezelfde bestelmogelijkheden als bij bekende webshops.

Irene Vrijenhoek, Service Manager Advanced Programs: “Wij willen onze klanten en prospects laten zien dat in onze Managed Services dienstverlening klanttevredenheid, kwaliteit én flexibiliteit centraal staan. Voor het beheren van deze diensten heeft Advanced Programs gekozen voor Symfoni Service Manager. Advanced Programs kan met dit platform haar dienstverlening verder optimaliseren en professionaliseren."

Terug naar nieuws overzicht