Redactie - 01 november 2015

DutchITrunners klaar voor de start van de NY marathon!

De DutchITrunners treffen hun laatste voorbereidingen voor de grote wedstrijd van zondag 1 november: 42,2km hardlopen tijdens de New York Marathon.

De teamleden zijn al vroeg naar de marathon Expo gegaan in het Jacob K Javits Convention Center om hun startnummers op te gaan halen. In dit gigantische complex komen de ruim 50.000 hardlopers uit de gehele wereld hun startnummer ophalen en de laatste inkopen doen bij de vele stands met hardloop kleding, voeding en accessoires.

Met een trots gevoel en toch ook wel een gezonde spanning in het gezicht tonen de teamleden hun startnummer. (Van links naar rechts: Jeroen Hagen van Dell, Robert Nooitgedagt van Canon, Thijs Vink van Ingram Micro, Myra van den Maagdenberg van mvdm taxaties, Ronald Ederveen van Centralpoint en Bob Vos van Switch IT Solutions. Niet op de foto: Gregg Gerber van Symantec).

Zaterdagochtend 31 oktober hebben de teamleden een rustige verkenningsloop gedaan van 6,5km door het finishgebied in Central Park. Morgen worden daar de laatste zware kilometers van de marathon gelopen, vandaag was het vooral alvast de sfeer proeven. De gehele stad ademt al marathon, overal zie je hardlopers zich voorbereiden op de grote dag van morgen. Daarna is nog een pasta maaltijd op het menu en dan vooral vroeg naar bed. Zondag 1 november gaat voor de DutchITrunners namelijk al om 05.00 uur de wekker en begint het lange wachten tot de start rond 10.00 uur (16.00 uur Nederlandse tijd).

De DutchITrunners lopen voor hun plezier, maar ook om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF kankerfonds. Één dag voor de start van de marathon is al ruim EUR 16.000,- ingezameld. Doneren kan nog altijd op acties.kwf.nl en zoek naar DutchITrunners!

Binnenkort vernemen wij hoe de DutchITrunners de NYC Marathon hebben beleefd.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!