Xerox toont tijdens Gartner Symposium hoe besluitvorming kan worden verbeterd
03-11-2015 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Xerox toont tijdens Gartner Symposium hoe besluitvorming kan worden verbeterd

Tijdens de Gartner Symposium ITxpo van 8 tot en met 12 november in Barcelona behandelt Xerox welke stappen bedrijven kunnen nemen om de hedendaagse ontwikkelingen in globalisering, moderne technologie en de transformatie in Het Nieuwe Werken bij te kunnen benen. Hoe kunnen bedrijven munt slaan uit de explosieve groei in data, krachtige rekencapaciteit en geavanceerde machine-intelligentie om voor verbeteringen te zorgen in de manier waarop mensen werken? Stephen Hoover, CEO van PARC, een dochteronderneming van Xerox, en Fraser Smart, group president Consulting & Analytics bij Xerox, leggen uit hoe CIO’s een belangrijkere en meer visionaire rol binnen de onderneming kunnen vervullen en daarmee hun bedrijfsresultaten verbeteren. Xerox is vertegenwoordigd op stand 325. 

Tijdens de sessie ‘Human-centred analytics and Artificial Intelligence: showing how work can work better’ gaan Hoover en Fraser in op de manier waarop mensgerichte analyses en machine-intelligentie kunnen bijdragen aan betere beslissingen ten aanzien van ons werk, privéleven en de wereld om ons heen. Zij laten aan de hand van voorbeelden uit de HR-wereld en gezondheidszorg zien hoe we werk nu en in de toekomst beter kunnen laten werken. De sessie vindt plaats op 9 november van 15:30 uur tot 16:15 uur in balzaal A van het Hilton Diagonal.

“We hebben een hele geschiedenis in het optimaliseren en transformeren van werk. We doen dit door ervoor te zorgen dat technologie mensen praktische voordelen biedt. We stellen de gebruiker weer centraal.”, aldus Hoover. “Tijdens het Gartner Symposium laten we zien hoe een mensgerichte methodiek, waarbij bedrijfsprocessen worden aangestuurd door analytische technologie, bedrijven kan helpen om diepgaande inzichten te verkrijgen en daarmee de manier waarop ze werken kunnen verbeteren.”

Xerox zal daarnaast nieuwe technologieën presenteren die ondernemingen helpen met het structureren en analyseren van data om real-time inzichten te verwerven en voorspellingen te doen. Het bedrijf zal daarnaast technologieën demonstreren die bedrijfsprocessen en workflows automatiseren om de productiviteit een boost te geven, aldus Xerox.

De presentatie van Duckenfield, ‘Business Transformation through Research, Analytics and Automation’ wordt gehouden op 10 november van 12:55 uur tot 13:15 uur in ITexpo Theaterzaal B.

Om de 5.000 deelnemers aan het Gartner Symposium te helpen om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van deze conferentie, zal Xerox 12 multifunctionele ConnectKey-apparaten binnen het congrescentrum installeren. Deze vormen een knooppunt voor alle informatievoorziening rond het evenement. Op het dashboard van elke ConnectKey zijn applicaties beschikbaar waarmee bezoekers de agenda voor het symposium en andererelevante informatie kunnen downloaden. Daarnaast geeft de applicatie inzicht in de beste lokale restaurants en bezoekers kunnen ook een plattegrond raadplegen en andere documenten afdrukken, kopiëren en scannen.

Neem deel aan de discussie over het Gartner Symposium op Twitter: volg @xeroxevents, @xeroxUK en @XeroxNederland en maak gebruik van de hashtag #GartnerSym.

Terug naar nieuws overzicht