Witold Kepinski - 03 november 2015

Marco Tom start als Commercieel Directeur bij AMR ICT

AMR ICT ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT infrastructuren voor organisaties in voornamelijk de zorg, maar ook lokale overheden en commerciële organisaties. Daarnaast bieden zij vanuit een eigen infrastructuur clouddiensten aan, zoals Hosted Telefonie, AMR Virtual Office en Cisco Wireless as a Service. Vanaf 1 november 2015 breidt AMR ICT het huidige team, bestaande uit zo’n 25 professionals, uit met Marco Tom in de rol van Commercieel Directeur. AMR ICT, onder meer Elite Partner Plus van Cisco, wil met de komst van de 44-jarige Marco Tom de ambities van de organisatie verder vorm geven en waarmaken.

Marco Tom werkte sinds 2010 bij BRAIN FORCE (Cegeka) waar hij ruime ervaring op deed op het gebied van enterprise sales en marketing binnen de zorg-, overheids- en educatieve sector. Marco Tom, die al eerder samenwerkte met Technisch Directeur Maarten Amkreutz: ‘Mijn nieuwe baan zie ik als een enorme uitdaging en ik heb veel zin om samen met het jonge en ambitieuze team de AMR ICT-organisatie verder te brengen.’ De overstap naar het Limburgse AMR ICT is voor hem letterlijk thuiskomen; na jaren forensen kan hij vanuit zijn woonplaats Roermond weer in zijn eigen regio aan de slag. Zijn overstap is voor hem verder interessant omdat hij te maken krijgt met voor hem relatief nieuwe proposities, zoals Cisco communicatie- en infrastructuuroplossingen, domotica, verpleegkundigen-oproepsystemen en zorg-op-afstand.

Ook Maarten Amkreutz is blij met de komst van Marco Tom: ‘Door de komst van Marco en ook die van Collin van Leeuwen voor de commerciële binnendienst, kunnen wij ons nog meer richten op de directe ondersteuning van onze klanten, en het verder verhogen van ons kennisniveau. Marco kan voor ons een goede bijdrage leveren aan de intensieve samenwerking met onze strategische partners. We hebben grote ambities, onder meer dat we willen we gaan behoren tot de top 3 van ICT bedrijven in Zuid-Nederland.’

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!