Witold Kepinski - 08 november 2015

RedLogic verruilt Bussum voor Houten

Software-Defined Data Center specialist RedLogic verruilt per 29 oktober Bussum voor Houten. Het florerende bedrijf groeide uit het huidige pand “de Bussumse Watertoren” en betrekt nu een ruim bemeten, representatief onderkomen met groeimogelijkheden aan Het Spoor 94 in Houten.

Tegen de markttrend in is RedLogic in de afgelopen vier jaar jaarlijks met 40% gegroeid. Binnen het nieuwe pand kan deze groei ook in de komende jaren worden doorgezet. Er is gekozen voor Houten vanwege de uitstekende bereikbaarheid en om dichter in de buurt te zitten van de huidige maar ook nieuwe medewerkers.  

“Wij zijn constant op zoek naar goede netwerk- en virtualisatie-specialisten, en vanuit Houten is nu ineens de gehele randstad ons wervingsgebied” vertelt mede oprichter Rob van der Wouw van RedLogic. Zijn collega Martijn Muijs vult aan: “Op de afgelopen VMworld beurs in Barcelona is wederom gebleken hoe trendsettend RedLogic is in Software-Defined Data Center oplossingen.” RedLogic is daarom ook voornemens vooral deze activiteiten verder uit te bouwen in Houten. 

Adres

Het Spoor 94
3994 AL Houten
Telefoon : 030 2270555
Fax : 030 2270559

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!