NetApp benoemt Sven Schoenaerts als Managing Director Benelux
10-11-2015 | door: Wouter Hoeffnagel

NetApp benoemt Sven Schoenaerts als Managing Director Benelux

NetApp stelt Sven Schoenaerts aan als Managing Director van de Benelux-regio. Schoenaerts maakt deze stap binnen NetApp vanuit de positie Senior Director EMEA Channel Sales. Daarnaast benoemt het bedrijf Alfred Manhart tot het nieuwe hoofd van de gecombineerde channel en systeemintegratie business in Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Sven Schoenaerts (43) voegde zich 8,5 jaar geleden bij NetApp en heeft sindsdien verschillende management posities vervuld binnen NetApp’s EMEA Channel organisatie. Voordat Schoenaerts bij NetApp kwam werken, werkte hij in sales managementfuncties bij Brocade, BMC en is hij verschillende in storage gespecialiseerde distributeurs gestart. Schoenaerts behaalde een MA-titel aan de Vrije Universiteit Brussel en voltooide een MBA-opleiding aan de Vlerick Business School.

Commerciële strategie
Als Managing Director van de Benelux-regio is Schoenaerts verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de commerciële strategie van NetApp in Nederland, België en Luxemburg. Hij rapporteert rechtstreeks aan Dave Allen, NetApp’s Vice President Northern EMEA.

Daarnaast doet NetApp een tweede aankondiging met de aanstelling van Alfred Manhart als het nieuwe hoofd van de gecombineerde channel en systeemintegratie business in de EMEA regio per 1 november. Met deze positie consolideert NetApp haar channel en integratie services binnen één entiteit, waardoor NetApp haar klanten deze diensten vanaf nu geïntegreerd aanbiedt.

Alfred Manhart
Alfred Manhart (48) werkt sinds 2004 bij NetApp en heeft de afgelopen jaren met succes binnen NetApp verschillende internationale management functies vervuld. Voordat Manhart bij NetApp kwam werken, is hij in verschillende functies actief geweest bij Accenture, Siemens, Software AG en Opentext.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud